5 есенни рокли за стилните дами


5 есенни рокли за стилните дами
Снимка: iStock/Guliver

За да сте забележителни, бихте могли да подновите гардероба си и да вкарате в ежедневието си няколко рокли, които ще са много актуални този сезон. Предстоящите тенденции залагат на елегантност и настроение чрез модерни и наситени цветовете. Ето и нашите предложения за стилен външен вид през есента:

1. Стилна червена рокля 

Червеният цвят отново е на мода. Ще сте стилна с рокля по тялото с дължина до коляното, на която можете да добавите колан, който акцентира върху талията. Стои много женствено и нежно и определено придава класа. Също така тази рокля ще бъде модерна с V-образно деколте, което придава сексапил. С такава рокля е неизбежно да останете незабелязани.

2. Карирани рокли тип "сако"

Класическото сиво каре ще е много актуално тази есен. Този тип рокля е елегантен и в същото време подходящ за ежедневието. Комбинацията ще ви направи неотразими на работното място. Сивото каре е незадължаващо и можете да го съчетаете с всичко.

3. Тъмно синьо 

През отминалия сезон на мода бяха светлите и дори неонови нюанси на синьото, но този са актуални тъмните му нюанси. Тези рокли ще бъдат тотален хит този сезон и биха изглеждали изключително стилно с високи обувки.

4. Турско синьо 

Пак залагаме на син цвят, който перфектно се връзва с характера на есенния сезон. Този път можете да изберете асиметрична рокля с дълъг ръкав. Допълнително асиметрия внася детайл, който "събира" част от роклята в предната й част.

5. Цвят горчица 

Задължително трябва да присъства в гардероба ви тази есен. Пищното деколте придава допълнителна женственост и роклята изглежда много стилно и елегантно, а цветът й ще ви направи неотразими.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама