5 ключови тенденции при булчинските рокли за 2023 (СНИМКИ)


5 ключови тенденции при булчинските рокли за 2023 (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Два пъти годишно по време на Седмицата на булчинската мода в Ню Йорк дизайнери на булчински рокли от цял свят разкриват своите най-нови колекции пред медиите и сватбените бутици. С неотдавнашния сватбен бум идва приток на нови тенденции при булчинските рокли за 2023! Вижте какви са тенденциите в света на сватбената мода, за да получите някои идеи, ако скоро планирате щастливо събитие.

Вижте още: Тенденциите на 2023: Колан с голяма катарама (СНИМКИ)

С корсет

Наречете го ефектът на “Bridgerton”, ако искате, но знойните бюстиета и корсетите са на път да бъдат две от най-големите тенденции в булчинските рокли за 2023. Докато идеята за носенето на корсет може да изглежда остаряла от няколко века, те всъщност са доста често срещани когато става въпрос за булчински рокли. Разликата в този тренд? Досега корсетите бяха предимно функционални и скрити под слоеве плат. Но в най-новите колекции те са на показ!

С много „отвори“

Тази сватбена модна тенденция е направо от света на конфекцията. От странични цепки до деколтета със смели отвори, тези елементи си проправиха път в булчинските дизайни, като почти всяка нова колекция този сезон предлага поне един начин да покажете малко кожа.

Големи флорални акценти

Цветните дизайни, по-специално щампи на цветя и декорации с по-големи цветя, се оказват водеща тенденция в булчинските рокли за 2023. Независимо дали всъщност ще се ожените в градина или просто търсите нещо различно от бяла рокля, тези флорални елементи са като глътка свеж въздух.

Обемни ръкави

Откакто Кейт Мидълтън дебютира с емблематичната си булчинска рокля с дълъг ръкав преди десетилетие, ръкавите се завърнаха в света на булчинската мода. Сега те ще продължат да са в тенденция и през 2023, но вместо тесни дантелени ръкави, буфан моделите от 80-те ще бъдат сред най-големите булчински тенденции на годината.

Квадратни деколтета

Ако тази тенденция ви напомня за стила на 90-те и началото на века, ние се чувстваме по същия начин. Квадратното деколте на булчинската рокля ще бъде навсякъде при сватбените рокли през 2023. Страхотното при него е, че е ласкателно както за големи, така и за малки бюстове, осигурявайки ви подкрепа и покритие в сватбения ден, като същевременно създава царствен елемент.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама