5 начина да носите диско мода от 70-те през 2022


5 начина да носите диско мода от 70-те през 2022
Снимка: Instagram

Всички знаем поговорката – „Всичко ново е добре забравено старо”, особено що се отнася до мода. И няма съмнение, че диско модата от 70-те е почти навсякъде, където погледнем. Помислете за косата на Фара Фосет или за минималистичните слънчеви очила с тънки рамки. Всички сектори на модата са повлияни от 70-те. Възходът на диско тенденциите изисква фънки кройки, смели шарки и дръзко изражение. Ето няколко начини да се потопите в атмосферата, оставайки в 2022.

ГРИМ ТЕНДЕНЦИИТЕ НА 2022: ОБРАТНА ОЧНА ЛИНИЯ

1. Балансирайте смелите принтове

Когато става въпрос за връщане на десетилетия назад чрез модата, има фина линия, която се върти между „точно“ и „прекалено“. За да запазите вида си в 2022, изберете само един смел, фънки модел и поддържайте останалата част от облеклото си неутрална, с плътни цветове или — ако наистина сте достатъчно смели — приглушен принт.

2. Заложете на деним гащеризон

Нищо не крещи 70-те така, както добрата изцяло дънкова визия - Джон Ленън с любимите си дънки Wrangler, рекламата на Брук Шийлдс за Calvin Klein в края на десетилетието или почти всеки от емблематичните деним ансамбли на Сони и Шер. Има няколко неща, които трябва да имате предвид, за да сте сигурни, че дънковият гащеризон няма да изглежда като костюм: Първо, изберете широки крачоли, а след това добавете нюд тренч.

3. Приемете нестандартните материи

Денимът винаги е добра идея, но друг забавен начин да канализирате 70-те е чрез включване на по-смели, по-малко очаквани материали в гардероба си. Докато бумът на плетене на една кука започва предимно през 60-те години, външният вид „Направи си сам“ се пренася и през 70-те.

4. Заложете на токове с платформи

За да завършите външния вид, ви препоръчваме да намерите най-дръзките си обувки на ток с платформа, за да ви отведат на следващото ниво (буквално).

5. Сменете шапките със забрадки

И така, копринените ви шалове са стояли в дъното на чекмеджето през последните зимни месеци. Можете напълно да им вдъхнете нов живот като забрадка, вдъхновена от 70-те.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама