5 начина как да носите бели дънки това лято


5 начина как да носите бели дънки това лято
Снимка: iStock

Много жени изпитват полюсни чувства към белите дънки и панталони – да, изглеждат много стилно, но пък се цапат лесно, визуално ни правят по-пълни, а на всичкото отгоре и са трудни за съчетаване. Е, що се отнася до последното твърдение, ние не сме съгласни. Всъщност, белите дънки могат да бъдат комбинирани адски лесно, при това с налични елементи от гардероба ви. Ето какво повеляват тенденциите за лято 2022.

1.Традиционна „морска визия”

Това несъмнено е най-универсалният начин да изглеждате перфектно с бели дънки. Ленената риза и мокасините запазват спомените за морето дори и през есента.

2.Бяло, бяло и пак бяло!

Ако сте малко по-дръзки и не се страхувате да експериментирате, задължително пробвайте тази комбинация. Правилото тук е да заложите на чанта или обувки в контрастен, но не дразнещ окото – светло синьо, бебешко розово, бледо жълто и т.н.

3. Черно-бяла класика

Преди години се смяташе, че правилното съчетаване на тези класически цветове повелява черното да е отдолу, а бялото отгоре. За щастие, това вече е абсолютна отживелица, затова ви предлагаме смело да комбинирате белите си дънки с черен топ.

4.Овърсайз визия

Не е задължително белите дънки да се идентифицират със секси и предизвикателна визия. Можете да промените тази асоциация, ако изберете овърсайз модел и комбинирате отново с овърсайз риза или топ – идеално за летните жеги!

5. Контрастни елементи

Разбира се, няма как да пропуснем любимите нюанси на всички за това лято – оранжево, зелено и цикламено!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама