5 стилни и удобни начина да се облечете за полет (СНИМКИ)


5 стилни и удобни начина да се облечете за полет (СНИМКИ)
Снимка: iStock

След като куфарите ви са опаковани и онлайн чекираното е готово, последният въпрос е какво да облечете по време на полет. Днес ще ви споделим 5 стилни и удобни начина, с които ще се чувствате супер комфортно, но и ще изглеждате добре.

1. Заложете на леки слоеве

Температурата по време на полет много рядко е „правилната“ – или започва да духа студен въздух, или задушна топлина по средата на полета. Затова слоевете са вашият верен другар! Заложете на бяла или сива тениска, дънки с висока талия и прави крачоли, мек пуловер, след което добавете елегантен блейзър или кожено яке.

Вижте още: 5 модела рокли, които да носите тази пролет и след това (СНИМКИ)

2. Отидете „овърсайз“

За визия, която умело балансира лекота и стил, изберете изчистени линии, луксозни материи и широки кройки. Овърсайз стилът изглежда безпроблемно елегантен, когато кройката е класическа.

3. Потърсете луксозни „домашни“ дрехи

Домашното облекло сериозно „подобри играта“ си през последните години, което е добра новина за нашите гардероби по време на полет. Предлагаме ви да потърсите кашмирени сетове, които са достатъчно удобни за спане, но изглеждат и стилни. Не забравяйте краката си – много малко неща са по-добри от това да обуете кашмирени чорапи, така че пъхнете чифт в ръчния си багаж и ги обуйте, когато излетите.

Вижте още: 4 мини тенденции, които са хит тази пролет (СНИМКИ)

4. Прегърнете 90-те

Изчистеният стил на летището преживя своя разцвет през 90-те години, така че има смисъл да погледнем назад за вдъхновение. Започнете с тениска и клин, най-добрата комбинация за комфорт, допълнете с щампован суитшърт. Голямото дънково яке също е любим елемент от 90-те при пътуване и е основна част от гардероба, която ще носите многократно.

5. Добавете бюти продукти в ръчния багаж

Летенето често ни кара да се чувстваме изтощени и дехидратирани, като комбинацията от налягане в кабината, рециклиран сух въздух и ниска влажност влияят много на кожата. Но няколко прости стъпки за грижа за кожата ще помогнат дори на най-опитния пътешественик да се почувства освежен, независимо от часовата зона. Затова винаги опаковайте козметика в ръчния си багаж – балсам за устни, тоник за лице, хидратиращ спрей и крем.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама