5 типа поли, в които сме влюбени това лято


5 типа поли, в които сме влюбени това лято
Снимка: iStock/Guliver

Честно казано, няма нищо по-хубаво от пола през лятото! Не само защото тази дреха сякаш приляга повече на топлите сезони, а просто защото е комфортна, практична и идеална за носене при по-високи температури. А споменахме ли, че е и много стилна? Без значение дали ги съчетавате само с тениска, или с нещо по-капризно като дантелен топ или пък кроп топ, полите си остават царици на летния street style и на комфорта. Ето защо ви подготвихме малък наръчник с няколко вида поли, които ще ви помогнат да преживеете жегата, моментите, когато нямате какво да облечете и ще ви спасят при спешни модни ситуации.

На точки

Един от трендовете, които ни преследват сезон след сезон – точките. Заложете на тях и всичко останало ще бъде по-малко важно. Експериментирайте с кройката и дължината на полата, ако тя е на точки, не ви трябва нищо повече освен една лятна чанта, сандали и усмивка.

"Прегърни ме"

Не се сещаме за друга дреха, която да приляга повече на плажа и морето от wrap полите. Те са по-лежерна опция за дните, когато ви се иска да носите чехли или кецове, да си вържете тениската на възел и да се разхождате безцелно по крайбрежната улица.

С волани

Ето тази пола ни е наистина любимата! Ако пък съчетаете воланите с принт вместо да изберете едноцветна пола, ще получите ултимативната лятна дреха, подходяща за всякакви поводи: както официални, така и небрежни. Воланите, особено десенираните такива, са идеален акцент за тоалета, но това не означава, че не могат да бъдат съчетани лесно с още поне един по-атрактивен елемент от гардероба. За по-прохладните вечери комбинирайте "къдравата" пола с блейзър – няма да сбъркате!

ВИЖТЕ ДРУГИТЕ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама