6 аксесоара, с които ще заблестите в новогодишната нощ


6 аксесоара, с които ще заблестите в новогодишната нощ
Снимка: Instagram

Новогодишната нощ се е скрила точно зад ъгъла, така че предполагаме, че вече имате представа къде ще празнувате и какво ще носите. Независимо дали сте сте спрели на класическа мини рокля с пайети, сатенена миди пола или костюм, сигурни съм, че ще изглеждате невероятно! Но помислихте ли за аксесоари? Днес ще ви представим 6 аксесоара, които ще внесат празнично настроение и биха се вписали във всеки бюджет.

Винтидж ластик за коса

Със сигурност помните големите платнени ластици за коса от едно време. Днес те са по-актуални от всякога, а за да се впишете в блясъка на Нова година, изберете такъв с перли или пайети.

Удобни, но ефектни обувки

Новогодишната нощ е наистина дълга, особено след няколко питиета, така че в името на доброто прекарване, изберете подходящи обувки. Не се хвърляйте на „стилето“, освен ако това не е ежедневният ви избор. Просто вземете боти с украсен ток или нещо подобно.

Диадема

Има ли нужда да обясняваме предимствата на този аксесоар? Диадемите и лентите са по-популярни, отколкото някога са били, а ако са украсени с камъни или пайети могат да трансформират целия ви аутфит.

Брокат и още брокат!

Кога, ако не сега? Можете да развихрите въображението си с тезни чудесни бляскви частички. В случай, че имате по-чувствителна кожа или сте еко настроени, ви предлагаме брокат Абдракадабра, който е направен от специално обработена за целта целулоза, не съдържа пластмаса и е сертифицирано биоразградим в природата. Мек и комфортен за нанасяне, той не дразни кожата и блести с очарованието на конвенционалния брокат.

Златни халки

Само преди няколко месеца Бела Хадид възроди тази тенденция, а хиляди знаменитости я последваха. Златните халки са наистина чудесен аксесоар за вашия празничен външен вид. Разбира се, не е задължително да са от истинско злато, в крайна сметка ще ги носите само една вечер.

Шикозно яке

Послушайте майка си и си вземете яке! Не е необходимо то да съсипе тоалета ви, а дори може да го завърши, ако мислите една крачка напред. Заложете на модел в сребро, бронз или пък пухенка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама