6 свежи идеи за великденски маникюр


6 свежи идеи за великденски маникюр
Снимка: iStock

Великден е много неща: качествено семейно време, очарователни кошници, пълни с яйчица за децата и вкусни ястия. Но също така е страхотен празник да се похвалите с тематичен маникюр - кой друг празник има толкова приказни пролетни цветове, с които да работите? Независимо дали търсите класически визуализации на зайчета, пролетни цветя, или просто пастелната палитра, ето 6 свежи идеи за великденски нокти, които ще очароват всички.

Вижте още: "Хероиновият шик" на 90-те се завръща. Защо е опасен?

1. Пролетни цветя

Какво е Великден без пролетни цветя? Тази визия използва сини нюанси и декорации с мини маргаритки, но вие можете да заложите на лалета или друго любимо цвете.

2. Пастелен микс

Никога не можете да сгрешите с пастелен маникюр. Меките розови, зелени и лилави нюанси придават закачлив, ярък вид на ноктите ви.

3. Микро френски маникюр

Ако не сте чули новината, микро френският маникюр е голям тренд за пролетта. Използвайте тънка четка или инвестирайте в лента за нокти, за да влезете в крак с актуалния микро френски маникюр.

4. Mix&Match

Ако не можете да изберете един конкретен стил, опитайте ги всички. Използвайте прозрачен лак като основа, преди да скицирате дизайни като цветя, листа, каквото и да е.

5. Конфети, но не съвсем

Великденският парад не е пълен без цветни конфети. Този маникюр си играе с негативното пространство и ивици, така че няма грешен начин да го изпробвате. Използвайте ярък лак за нокти и инструмент за ивици, за да създадете къси, вертикални линии по всичките си нокти.

6. Великденски яйца

Ловът на яйца приключи, защото вашите нокти победиха!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама