6 идеи за празничен маникюр, с който да посрещнете 2023


6 идеи за празничен маникюр, с който да посрещнете 2023
Снимка: iStock

Толкова сме близо до това да кажем "bonjour" на 2023! И какъв по-добър начин да го отпразнуваме от нов маникюр? Независимо дали се подготвяте за вечер навън с приятели, или си оставате вкъщи, един свеж чифт нокти ще ви създаде празнично настроение. А какво ще кажете да изпробвате някоя от най-новите тенденции? Каквото и да изберете, възможностите за дизайн са неограничени.

1. Мрамор в аметист

Сред колекционерите на кристали аметистът се счита за защитен камък. (Дори е свързан с предпазване от прекомерно „угаждане“ и махмурлук). Въпреки че не можем да обещаем този ефект лилавият оттенък определено заслужава внимание.

2. Арт деко връхчета

Стилът Арт Деко не трябва да бъде перфектен. Забавлявайте се с различните линии и форми, като използвате четка за нокти, за да създадете свой собствен геометричен шедьовър. Добре е да започнете с един цвят (като злато) и да наслоите следващите два нюанса отгоре (към върховете).

3. Златни елементи

Искате ли да носите златото, без да бъдете прекалено бляскави? Този шикозен дизайн е точно за вас.

4. Златен хром

И Оскарът отива при… всички дами със хромирани в златно нокти! Със сигурност ще привлечете погледите с тази визия. Всичко, от което се нуждаете, за да го постигнете, е златен лак или фолио за нокти.

5. Нюанси на синьото

Кой казва, че трябва да носите само един цвят за новогодишната нощ? Украсете всеки нокът в собствен нюанс на синьото и добавете златно фолио към един или два пръста.

6.Експлозия от конфети

Партито ще започне веднага щом пристигнете, защото тези цветни конфети го изискват. Първо нанесете прозрачен лак и започнете да поставяте конфетите една по една, като използвате четка за нокти. След като получите предпочитания от вас вид, нежно запечатайте с топ лак.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама