Как да изглеждате скъпо, облечени с малко пари


Как да изглеждате скъпо, облечени с малко пари
Снимка: pixabay.com

Все още съществува заблудата, че за да изглежда добре, човек трябва да е облечен скъпо. Истината обаче отдавна е друга. В 21 век, благодарение на интернет, имаме достъп до какво ли не. Ако сме по-находчиви, инфомирани и креативни, можем да се “спретнем” така, че всички да ни мислят за милионери, докато сме си обикновени момичета с необикновено ниски доходи. Ето как става:

Първото нещо, което може да направите, е да следите тенденциите. Отдавна не е нужно да давате пари за списания. В интернет можете да намерите всичко. Просто си отделете време.

Освен тенденциите, следете разпродажбите на любимите си марки. Добре за бюджета ви също ще е, ако пазарувате извън сезоните. Знаем, че лятото никак не ви идва да си купите пуловер, но ако го направите, ще спестите доста пари и най-вече ще сте по-подготвени, когато зимата дойде,.

Добър вариант да откриете нещо качествено и на добра цена са сайтовете, в които се продават second hand дрехи. За радост имаме и български такъв сайт. Той е remixshop.com и пазаруването в него е лесно и сигурно, а асортиментът е от над 200 хиляди артикула с още над 15 хиляди, добавени всеки ден. Освен second hand находки, в сайта има и нови продукти, а цените на всички падат с 5% на ден. Така можете да намерите любимите си марки на супер приемливи цени. А освен че можете да купувате, можете и да продадете своите дрехи и аксесоари, които никога не сте носили или са като нови.

Ако пък ви се налага да посетите светско събитие, сватба или просто един път поне искате да се видите облечени като принцеси, можете да наемете страхотни рокли за доста приемливи суми. Сайтът renttherunway.com се занимава точно с това. А ако искате съвсем да блеснете, можете дори да наемете скъпи бижута от тук: adorn.com. Ако ви се носи истински Chanel или чанта на Louis Vuitton, лесно е да си наемете оттук: bagborroworsteal.com. Изобщо цялата мания по наемане на неща е много готина, защото хем ползвате скъпи, маркови неща, хем не им плащате безумните цени. Обаче ги пазете много, за да не работите после цял живот за един миг удоволствие.

Да откриеш нещо хубаво и на добра цена изисква много повече усилия от това просто да пазаруваш най-скъпото. А да умееш да съчетаваш дрехите и аксесоарите си правилно, вече си е направо наука. За щастие е пълно със специалисти в мрежата, които дават безплатни съвети ежедневно. Да не говорим, че има сайтове, в които срещу скромна сума пари могат да ви дадат професионален съвет, а също дори освен да ви консултират, могат да пазаруват и вместо вас, като ви доставят всичко до вратата. Такъв е сайтът stylelyrical.com. Но за този вариант трябва наистина да изнемогвате откъм въображение и време, а също и да си намерите още една работа.

Освен дрехите и аксесоарите, е хубаво да се научите сами да стилизирате косата си – в youtube.com е пълно с хора, които показват как се прави. Така освен че пестите пари за фризьори, също пестите и доста време.

Още една препоръка: винаги в чантата си имайте червено червило – едни прекрасен завършек на всеки аутфит. Очната линия в комбинация с червилото също доста затвърждава усещането за стил и красота.

Не забравяйте също и да се грижите добре за дрехите си. По-добре да прежалите едни пари за химическо чистене, отколкото после да се налага да си купувате нещо ново.

Има начин да изглеждате скъпо облечени, без да хвърлите един куп пари, които така и така нямате. Така че не се отчайвайте, а се заравяйте в гардеробите си и в интернет, и от утре ви искаме като нови!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама