С тези модни съвети ще изглеждате по-слаба

  • С тези модни съвети ще изглеждате по-слаба
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 12.03.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Много жени носят широки и безформени дрехи, за да прикрият недостатъците си. Всъщност това не е най-правилното решение. Тези няколко модни трика ще са ви от полза, за да изглеждате и да се чувствате добре.

Дънки с висока талия

Те оформят много добре дупето и корема, особено ако са от стреч материя. Ако изберете такива в тъмен нюанс, краката ви ще изглеждат перфектно.

Редувайте широки и тесни дрехи

Ако носите тесни дънки, облечете по-широка блуза и обратното. По този начин отклонявате вниманието от проблемните зони, които ви притесняват.

Оформящи клинове

Те много успешно оформят дупето, краката и корема. Изработени са от специална материя, която кара тялото да изглежда по-стегнато. Оформящите клинове са наистина добра идея.

Носете аксесоари

Аксесоарите също могат да ви помогнат в прикриването на проблемните зони. Те отклоняват вниманието от проблемните зони, особено ако са по-големи и ефектни. Изберете обици, колие или пък шал. Не се страхувайте да експериментирате с аксесоарите и не забравяйте, че те са неизменна част от перфектната визия.

Играйте си с принтовете

Хоризонталните райета оптически разширяват фигурата, вертикалните обаче издължават. Полите с А-форма също са чудесен избор. Също така деколтетата са добър избор. Играйте си с формите и принтовете и ще се научите да подбирате точните аксесоари и дрехи за вас.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.