Топ модни правила за 2019


Топ модни правила за 2019
Снимка: iStock/Guliver

В началото на всяка година любителите на модата започват да се чудят кое ще бъде модерно. И докато тенденциите се менят през няколко месеца, има някои правила, които ще ви помогнат да се чувствате добре през новата година и ще ви окуражат да изразявате себе си чрез стила си на обличане.

Инвестирайте в качествени дрехи

Вместо да купувате много, но некачествени дрехи, инвестирайте в няколко, които ще можете да носите по-дълго време и ще изглеждат красиво. Винаги е по-добре да заложите на качеството, отколкото на количеството. Особено щом става въпрос за мода.

Обличайте се изцяло в бяло

Това е една от новите модни тенденции и не бива да се страхувате от нея. Толкова красиво изглежда жена, облечена изцяло в бяло, нали? Рискувайте и ще привлечете погледите към себе си, а и ще се почувствате добре.

Не изхвърляйте старите си дрехи

Модата се връща на всеки няколко години, затова не бързайте да разчиствате гардероба си. Някои от тези дрехи може би ще ви послужат след няколко месеца или пък може да ги преправите и да ги носите отново. Не бързайте да изхвърляте дрехи. Разделете се само с онези, които имат петна или са скъсани. Останалите запазете. След няколко месеца може да промените мнението си за тях.

Позволявайте си да носите и по-ярки цветове

Експериментирайте с цветовете и смело се обличайте в по-ярки нюанси, няма да съжалявате. Дори да заложите само на аксесоар в по-различен цвят, веднага ще забележите разлика.

Не робувайте на модните тенденции

Не се съобразявайте с модните тенденции, ако не ви допадат. Ако не харесвате цветовете или моделите, които са хит по магазините, просто не ги носете. Не се обличайте по строго определен начин само за да сте модерна. Следвайте стила си и ще се чувствате много по-добре.

Заложете на големи бижута

Красивото и голямо бижу може да промени всяка визия, да вкара цвят и да я направи още по-интересна. Заложeте на обици или пък на красиво колие, което да допълни тоалета ви.

Не си купувайте скъпи дрехи само защото са модерни

Това, че нещо е модерно, не означава, че задължително трябва да присъства в гардероба ви. Не робувайте на скъпи дрехи, а си купете нещо, което наистина харесвате, дори да е евтино и от неизвестна марка.

Различни комбинации от цветове

Това ще направи аутфита ви още по-интересен и ефектен. Не се страхувайте да експериментирате с цветовете на дрехите и аксесоарите си. Винаги можете да допълните визията си с някоя малка чантичка в интересен и ярък цвят.

Не е нужно да се разголвате, за да сте секси

Винаги можете се облечете нещо по-разголено, но не винаги това е начинът да изглеждате привлекателно. Най-добрият вариант е да облечете черна рокля и да добавите интересни аксесоари. Мъжете обичат да има лека загадка, а не всичко да е пред очите им.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама