Академията за мода се включи в благотворителна инициатива на Румен Радев


Академията за мода се включи в благотворителна инициатива на Румен Радев
Снимка: БГНЕС

Академията за мода се включи в благотворителната инициатива „Подкрепи една мечта“ на президента Румен Радев. Бални рокли и абитуриентски костюми са получили младежи и девойки от социални услуги от резидентен тип и специализирани училища за деца с нарушено зрение и слух, съобщават от модната академия.

„И този път едни от най-успешните дизайнери и брандове откликнаха на нашия призив и подкрепиха благородната президентска инициатива. Децата, лишени от родителски грижи заслужават също толкова, колкото и останалите техни връстници, да бъдат красиви, стилни и елегантни в абитуриентската си вечер. Академията за мода и занапред ще изпълнява своята социално-отговорна мисия, насочена най-вече към младото поколение“, коментира председателят на Академията за мода проф. Любомир Стойков.

Тоалетите на Бионе от Renaissance Tour: Висша мода и ретро полъх

В кампанията тази година участват дизайнерите Радостина Долапчиева, Галя Долапчиева, Ирен Велковски, Поля Кинова.

Президентът Румен Радев и неговата съпруга Десислава Радева ще бъдaт домакини на традиционния абитуриентски бал на млади хора в неравностойно положение, които са отгледани в институции. Събитието ще се състои на 29 май в Дом №2 на резиденция „Бояна“.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама