Българският бранд, който облече танцьорите на Бионсе на Renaissance (СНИМКИ)


Българският бранд, който облече танцьорите на Бионсе на Renaissance (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Турнето на Бионсе, Renaissance, определено е едно от ключовите събития, които белязват 2023. То ще продължи до октомври, а модните критици са вперили поглед във всеки тоалет, който излиза на сцената. Точно там, сред целия блясък и ексцентричност, една българска марка се изправи редом до големите имена, които обличат Бионсе. Оказва се, че брандът е изработил тоалетите на танцьорите за концерта в Минеаполис.

Вижте още: 4 начина как да носите стилно бижута това лято (СНИМКИ)

DEMOBAZA е ежедневна модна марка от висок клас с отличителен и разпознаваем стил – минималистична и футуристична визия, изразена чрез деконструиран спортен силует. DEMOBAZA е проект отвъд модата, който работи за създаването на следващото измерение - естествената прогресия към нова вибрация.

Марката може да се отличи с многофункционални творения с интересна, причудлива форма и високотехнологични материали, които отразяват графично електромагнитното поле на планетата и човешкото тяло.

Марката е създадена от двама напредничави българи – Тоно и Демо. Страстта към модата им ги води от най-ранна възраст , като всеки един от тях е генерирал много идеи през живота си.

Вижте още: СИЛВИ: Момичето, което създава магия с четки и бои

Тоно е израснала в шивашкото ателие на баба си, наблюдавайки целия процес на изработване на кройки, проектиране и шиене за всички клиенти. Демо е отгледан в производствените помещения на семейната фабрика за обувки и дрехи. Големият взрив се случил, когато двамата се срещнали - Тоно с нейната футуристична визия и Демо с неговия деконструктивен подход.

Интересен факт е, че и двамата шият и кроят сами голям процент от мострите за колекциите си, защото вярват, че най-краткият път между идеята и реализацията минава през собствените им ръце. Ето какво написаха в Instagram двамата по повод турнето на Бионсе:

“Танцьорите на Beyonce и Les Twins носят изцяло направени по поръчка визии на Demobaza, a Blue Ivy Carter носи горнище от нашата колекция AW22 – всичко това на концерта на Minneapolis Renaissance World Tour. Ние сме много горди и благодарни на всички хора, които участват. Благодарим ти, Шиона @shionat и целия екип на Renaissance!”.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама