И Ким Кардашиян изкритикува Balenciaga (СНИМКИ)


И Ким Кардашиян изкритикува Balenciaga (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Ким Кардашиян възнамерява да преразгледа отношенията си с луксозната марка Balenciaga след смущаваща рекламна кампания с деца и секс играчки, предаде "Франс прес".

Френската модна къща, собственост на групата за луксозни стоки Kering, се извини миналата седмица в профила си в Instagram и премахна няколко снимки от кампанията си за колекцията пролет-лято 2023 г., включително фотография на дете, което държи чанта във формата на бяло плюшено мече, опасано с черни колани.

Потребителите забелязаха също, че на друга снимка чанта от съвместната колекция Balenciaga-Adidas е поставена върху документи, на които са отпечатани извадки от решение на Върховния съд на САЩ относно детската порнография.

"През последните няколко дни запазих мълчание не защото не бях отвратена и възмутена от последните кампании на Balenciaga, а защото исках да получа възможността да говоря с техния екип, за да разбера лично как е могло това да се случи", написа Ким Кардашиян в Twitter. 

Риалити звездата, която причислява Balenciaga към своите партньорски марки, каза, че като майка на четири деца е "шокирана от тези смущаващи изображения". Кардашиян допълва, че е взела под внимание "изтеглянето на снимките и извиненията на Balenciaga.

"Колкото до бъдещето ми с Balenciaga, възнамерявам да преразгледам отношенията си с марката въз основа на тяхната готовност да поемат отговорност за нещо, което никога не е трябвало да се случва, и действията, които очаквам от тях, за да защитят децата."

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама