Как да изберете перфектния сутиен според облеклото


Как да изберете перфектния сутиен според облеклото
Снимка: iStock/Guliver

Правилният избор на сутиен е наистина жизненоважен поради няколко причини. Променя начина, по който изглеждате в дрехите си, но и начина, по който се чувствате, когато носите любимата си рокля. Независимо дали става дума за сутиен без презрамки, или бралет, всички те имат предназначение, което трябва да запомните. Днес решихме да съберем няколко практически съвета, които ще ви помогнат да направите правилния избор.

5 ТЕНДЕНЦИИ ПРИ ПЛЕТИВАТА ЗА ЕСЕН/ЗИМА

1. Регулируем сутиен за по-особени модели дрехи

Независимо дали гърбът на роклята ви е асиметричен, или има само един ръкав, ще ви е необходим сутиен, който може да се регулира и да се скрие под дрехите ви. Някои конвертируеми сутиени се предлагат с еластични ленти, които можете да увиете около торса си, за да „смъкнете” гърба по-ниско, а други имат различни презрамки. Уверете се, че всички презрамки и ленти са регулируеми, за да можете да персонализирате сутиена си точно както ви трябва.

2. Бралет за комбинирана визия

Бралетите определено променят правилата на играта! Можете да го носите под прозрачна овърсайз риза, под дънково яке или с блейзър.

3. Силиконов за дрехи с отворен гръб

Залепващите се сутиени, които се закопчават по средата, работят особено добре, за да ви осигурят покритие и повдигане, когато не можете да имате лента отзад. Същото важи и за рокля с отворен гръб и деколте. А в случай, че роклята ви има малко по-дълбоко деколте, изберете версия с връзки, вместо закопчалка, която ви позволява да регулирате връвта между чашките.

4. Изрязан сутиен за дълбоко деколте

Този сутиен е супер за тоалети с дълбоко деколте. Можете да добавите подплънки за малко контуриране, но като цяло изрязаните модели подчертават деколтето по естествено изглеждащ начин.

5. Бюстие за рамене на показ

Бюстие или боди е разумен избор, ако не искате да показвате презрамки. Тези сутиени предотвратяват плъзгането на лентата надолу и предлагат добра опора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама