Каква чанта да изберем през зимните месеци


Каква чанта да изберем през зимните месеци
Снимка: iStock

Дори и през по-студените дни, вие може да изглеждате много добре и да бъдете модерни. Всичко, от което имате нужда, е красива, стилна чанта. Ето кои са предложенията за тази година:

Кожени чанти

Кожата винаги е била на мода, особено при дамските чанти. Въпреки че естествената кожа е за предпочитане, тъй като е по-здрава, тази година се предлагат и много красиви чанти от изкуствена кожа. Някои от моделите са толкова атрактивни и оригинални, че бихте си помислили, че са напълно естествени. Размерите и моделите също ще са най-различни, дори бихме ви препоръчали да заложите на по-голяма цветна кожена чанта. 

Чанти с ресни

Може би ви се струва малко демоде, тъй като този модел беше модерен преди няколко години, но както знаете, ретрото винаги е на мода. Предимствата на тези чанти са, че освен доста оригинални, те са удобни и различни. Идеален аксесоар за любителите на бохо стила и спортно-елегантната визия. Може да избирате от различни модели, а повечето са в кафеникави и бежови нюанси. 

Дългокосмести чанти

Не само палтата ни са топли и меки, защото този сезон дизайнерите ни предлагат и пухкави чанти. Ще се изненадате от моделите и формите, които са ви подготвили. Може да избирате от рошави и спортни до по-пригладени и много елегантни дългокосмести чанти. Определено те ще са хит през зимата на 2021/2022.

Чанти с верижки

Още един много актуален модел тази година. Световноизвестните дизайнери ще ви предложат модели с дълги дръжки, при които кожата преминава във верижка, както и с метален декоративен елемент – и в двата случая няма да сбъркате. Чантите с верижки са много удобни и практични, защото могат да се носят на рамо.В сравнение с миналата година, те ща са с по-малки размери и по-отсечени геометрични форми, в най-различни разцветки.

Малки елегантни чантички

Те винаги са били и ще бъдат на мода. Малки, елегантни, нежни - идеални са за вечерно тържество или парти. Те са една универсална тенденция, която се появи преди няколко години и ще са предпочитани още доста време. Те са доста практични, побират най-необходимото и изглеждат много елегантно. Може да избирате от по-изчистени едноцветни модели или такива с камъчета, пайети или бродерии.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама