Кармен Дел’Орефис: Най-възрастният модел в света с гола фотосесия (ВИДЕО)


Кармен Дел’Орефис: Най-възрастният модел в света с гола фотосесия (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

За Кармен Дел’Орефис възрастта наистина е само число. Последната поява на среброкосата красавица е гола фотосесия, на която изглежда напълно комфортно.

На 91-годишна възраст Кармен е най-старият работещ супермодел в света. И този месец тя споделя корицата на списание New You с друга красавица, бореща се срещу границите: 69-годишната Бевърли Джонсън, която през 1974 стана първият чернокож модел на корицата на Vogue.

Вижте още: Хайди Клум и дъщеря ѝ в обща фотосесия по бельо (СНИМКИ)

Бевърли Джонсън и Кармен Дел'Орефис направиха история и истинска революция в модната библия Vogue и продължават да разбиват бариерите в света на модата.

За снимките Кармен е прикрила тялото си с бял чаршаф, докато се излежава на удобно легло. Фотосесията е заснета от известния фотограф Фадил Бариша. Тя казва:

„Всичко опира до визията на фотографа. Това на Фадил е високо. Всичко е проекция. Ние сме мълчаливи актриси и за това става дума.”

Дел’Орефис снима първата си корица на Vogue през 1946 на 15-годишна възраст и тогава е била един от най-младите модели, които някога са били на корицата на известното издание.

„Една от тайните за поддържане на красота е да правиш това, което би правил за едно бебе - да го отглеждаш и храниш с любов. Това е - трябва да се грижим за себе си, да се обичаме и да си даваме хубава енергия."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама