Линда Еванджелиста се завърна на подиума след 15 години (ВИДЕО)


Линда Еванджелиста се завърна на подиума след 15 години (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Линда Еванджелиста изненада всички, като дефилира за първи път от 15 години. 57-годишният супермодел се появи на Седмицата на модата в Ню Йорк и подобаващо закри ревюто на Fendi.

Тя беше облечена в рокля от тафта, вдъхновена от цвета на бижутерската компания Tiffany & Co. Визията й беше допълнена с диамантени обеци и сребърни копринени ръкавици. С участието на Еванджелиста Fendi отбеляза 25-годишнината на емблематичната си чанта Baguette.

Последната поява на звездата беше през 2007 г., когато тя участва в ревюто по случай 60-годишнината на Christian Dior.

Преди време модната икона от 90-те разкри, че се е оттеглила, защото се е подложила на разкрасителна процедура, която брутално е обезобразила лицето ѝ и я довела до дълбока депресия.

Наскоро пък Еванджелиста се появи на корицата на септемврийския брой на британския "Vogue", като сама сподели, че тя всъщност не изглежда така.

По време на снимките гримьорите използвали тиксо и специални ластици, за да издърпат кожата на лицето и да ѝ придадат естествен вид. "Шията и челюстта ми не са такива в реалния живот - не мога да ходя навсякъде с тиксо и ластици", казва супермоделът пред списанието.

ВИЖТЕ ТУК СНИМКИТЕ Й

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама