Louis Vuitton 2024 Cruise: Русалски щрихи, водни цветове и един бароков замък (ВИДЕО)


Louis Vuitton 2024 Cruise: Русалски щрихи, водни цветове и един бароков замък (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Проливният дъжд не успя да помрачи амбициите на Никола Гескиер за неговата колекция "Louis Vuitton 2024 Cruise", представена тази седмица пред публика от звезди, сред които блестяха Опра Уинфри, Кейт Бланшет, Киара Ферани, Дженифър Конъли и Ема Стоун.

Тих бунт: Защо звездите се събуват боси на Фестивала в Кан

Първоначално замислено на фона на златист залез, озаряващ великолепен фонтан на подходящо наречената Изола Бела на езерото Маджоре в Северна Италия, шоуто вместо това беше преместено във величествените зали на двореца Боромео, чието строителство е започнало през XVII в. и е завършено едва 400 години по-късно, след Втората световна война. Разширеният дворец в близост до швейцарската граница остава лятна резиденция на семейство Боромео.

Круизните ревюта по дестинации са сред най-амбициозните в света на модата, като отвеждат модната публика на някои от най-живописните места на планетата. В интернет все още се шуми около ревюто на Гескиер Cruise 2018 в Киото и Cruise 2017 в Рио де Жанейро.

Шоуто на Изола Бела беше не по-малко предприемчиво, замислено сред ботаническите градини на острова на фона на стъпаловиден фонтан, украсен с митични същества. В бележките си Гескиер описва колекцията като своеобразна "археология на бъдещето", разположена на остров, който "подканва към по-мечтателни размисли".

Творческата сила на Луи Вутон през последното десетилетие съчетава барокови препратки, лесно разпознаваеми в маслените картини, окачени в целия дворец, като яки с хармоника, със съвременни материали като неопрен и спортни силуети, които наслагват боксерки върху мотоциклетни панталони, съчетани със заоблени ватирани топове.

Докато стотици поканени гости наблюдаваха ревюто в двореца, парижката модна къща проведе разходка за фотографите по време на следобедната пауза в дъжда. За всички, които гледаха ревюто в стрийминг, моделите се разхождаха на открито около бароковия фонтан, според първоначалния замисъл на Гескиер.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама