Модел скандализира с космати крака (снимки + видео)


Модел скандализира с космати крака (снимки + видео)
Снимка: Instagram

Наскоро спортната марка Adidas представи есенно-зимната си колекция "Superstar", която се фокусира върху автентичността и характеристиките на "иконите на утрешния ден" - модели, художници, активисти и спортисти.

Рекламите, промотиращи новите модели бранда, имат за цел да променят наложeните стандарти за красота. Това, разбираемо, предизвика противоречиви коментари в социалните мрежи.

Една от основните причини е Арвида Бистром, шведски модел и фотограф. Тя е известна активистка срещу стереотипите и привърженичка на естественото окосмяване.

В рекламата на Adidas тя позира в бяла рокля, розова блуза и маратонките Superstar в пастелен цвят. Макар че изглежда много момичешки, тя разбули духовете с косматите си крака. Арвида си навлече много обидни коментари. Тя обаче е на мнение, че всеки човек има право на избор как да изглежда и силно застава зад решението си да не обезкосмява тялото си.

me and some TP

Публикация, споделена от arvida byström (@arvidabystrom) на

this photo got removed so I'm just putting it up again :---(

Публикация, споделена от arvida byström (@arvidabystrom) на

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама
Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама