Модната еволюция на: Сара Джесика Паркър


Модната еволюция на: Сара Джесика Паркър

Сара Джесика Паркър с лекота грабна сърцата на милиони жени по цял свят, когато изигра знаменитата Кари Брадшоу в хитовия сериал “Сексът и градът”. Любимата ни актриса успя да се наложи като символ на стил и женственост и в реалния живот. Разбира се, всяка модна еволюция изисква доста години работа и стотици съвети от модни стилисти. Затова днес ви каним да надникнете в гардероба на Сара Джесика Паркър доста преди да се превърне в емблематичен и, разбира се, след това.

Преди

В началото на кариерата ѝ, стилът на Сара Джесика Паркър изглежда хаотичен и объркан. Тя доста често съчетава ярки цветове по безумен начин, а роклите, с които се появява на червения килим, са от странни материи, наподобяващи перде.

Сега

С годините грозното пате Сара Джесика Паркър успява да се превърне в изящен лебед, символ на стил и елегантност. Актрисата вече се е научила, че дори и най-ярките цветове могат да изглеждат феноменално, стига да са комбинирани правилно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама