Най-отблъскващите черти на всяка зодия – част 1


Най-отблъскващите черти на всяка зодия – част 1
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Овенът е най-импулсивният и нетърпелив зодиакален знак. Той винаги взима решения въз основа на чувства, а не на логика, което на моменти го кара да изглежда незрял и егоцентричен.

Телец

Телецът е изцяло материално ориентиран. Тези хора са влюбени в идеята да получат всичко, което искат на момента. Могат да бъдат изключително упорити, но когато постигнат целта си имат склонността да се превръщат в самодоволни и алчни.

Близнаци

Близнаците са известни с това, че в главата си са „приютили” множество различни личности и за съжаление никога не знаете точно кой Близнак стои срещу вас днес. Обичат да говорят и да се хвалят със своите постижения.

Рак

Раците са любящи същества, но са и изключително чувствителни. Склонни са да усещат нещата много по-дълбоко, отколкото другите, което ги прави плахи, мрачни и затворени на моменти.

Лъв

Обикновено Лъвовете са очарователни и съблазнителни, но няма начин да не забележите колко са погълнати от себе си. Те изискват внимание като малко дете и се опитват да бъдат център на Вселената.

Дева

Най-отблъскващата черта на Девите е, че са изключително осъдителни. Тъй като по природа са перфекционисти, не могат да си затворят очите за недостатъците, които виждат. Девата има твърде високи стандарти, както за себе си, така и за другите.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама