Риана вече има и марка бижута (снимки)


Риана вече има и марка бижута (снимки)
Снимка: Getty Images/Guliver

Риана, която е основател на модната марка Fenty, пусна и собствена колекция бижута, кръстена The Cameo, съобщи Wonderzine.

В основата на всички продукти на певицата е камея - украшение, изработено от камък с помощта на резба. Kамея е символ на безстрашие, възвишеност, креативност и радост, твърдят от компанията.

Както се казва в прессъобщението на Fenty, колекцията е била създадена, за да се увековечи красотата на афроамериканката. 

"Бижуто камея е било носено като израз на стремеж, вяра и сила. В Древна Гърция младите жени са имали такива украшения с лика на Ерос, богът на любовта, за да покажат своята сексуалност. Или с Медуза, която има змии вместо коса, за да гонят демоните. Макар че в The Cameo е включен само профилът на афроамериканка, колекцията символизира красотата на различието. Камея е символ на безстрашие, възвишеност, креативност и радост, съчетавайки всичко, зад което стои Fenty."

Колекцията включва пръстен, обици, колие и брошка. Всеки модел се предлага в два варианта, светъл и тъмен, като всички са украсени с кристали Swarovski. Цените варират от 340 до 530 долара.

Фотограф на рекламната кампания е нигерийката Рут Осай, а моделите са само от африкански произход.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама