Тенденции при чантите за лято 2022


Тенденции при чантите за лято 2022
Снимка: iStock/Guliver

Ако сме научили нещо, наблюдавайки тенденции, Седмици на модата и инфлуенсъри, то е, че няма универсален подход за намиране на нова чанта. Това е особено вярно, когато става въпрос за модните тенденции през лято 2022 г.

Лятото е времето за експериментиране със забавни цветове и текстури, затова заложете на по-безгрижен подход към аксесоарите и спестете практичните идеи за есенните месеци. Харесали сте си ярко синя гумена чанта? Идеална е! А ето и какви са водещите тенденции за топлите месеци.

ТЕНДЕНЦИИ ПРИ ОБУВКИТЕ ЗА ЛЯТО 2022

1. Чанти с лого

Независимо дали предпочитате голямо лого, или щампа с монограм, тези отличаващи се чанти ще завършат вашата лятна естетика. Докато издръжливостта, дълготрайността и гъвкавостта са важни характеристики на чантата, да се забавлявате е също толкова важно. От размитите ръчни клъчове на Blumarine до елегантния релефен стил на Burberry, има доста готини начини да вкарате лога в гардероба си.

2. Сламени с текстура

Сламата е типичен материал за лятна чанта и този сезон изборът ще бъде по-разнообразен от всякога. Обичаме ги заради френския ши, но и заради тяхната адаптивност. Можете да ги съчетаете с широки панталони или свежа рокля-риза, за да „туширате” плажните вибрации.

3. Чанти от мъниста

Не е нужно да пазите лъскавите чанти с мъниста за нощните излизания в града. С удължени презрамки можете да ги носите, когато и както пожелаете. Чантата с мъниста добавя еклектичен елемент към вашия външен вид и ако сте максималисти, ще се чувствате като „у дома си” с тенденцията.

4. Чанти за дрънкулки

По-известни като “trinket bags”, те са умишлено проектирани да съхраняват само най-необходимото като телефон и ключове. Чантите за дрънкулки са забавни, безгрижни и ни подсещат, че намирането на идеалната лятна чанта не трябва да се приема твърде сериозно!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама