Тенденции при обувките за лято 2022


Тенденции при обувките за лято 2022
Снимка: iStock/Guliver

Докато се потапяме в модните трендове на лято 2022, трябва да отдадем почит и на тенденциите при летните обувки, които се разходиха по подиумите, а сега е ред да завземат улиците. Търсенето на сандали на платформи е нараснало с 48% само в сравнение с миналата година, но добавянето на обувка към гардероба ви не трябва да бъде с „временен срок на годност”. Затова ви препоръчваме да инвестирате в качествени материали, за да си гарантирате, че ще можете да се радвате на новите си придобивки и другия сезон. А ето и кои са тенденциите, които обещават да бъдат хит!

Сандали с каишки

Те са страхотни обувки за повод, съчетани с вечерни и коктейлни рокли, но това не е всичко! Сандалите с каишки могат да бъдат по-гъвкави, отколкото си мислите. Носенето им с дънки или пола ще добави елегантност към ежедневния ви летен гардероб.

Чехли с токчета

Освежете летния си арсенал от обувки с елегантните разновидности на „mules”. С широка гама от щампи, изработки и цветови комбинации на пазара, можете да съчетаете вашите чехли с всяко настроение.

Рибарски сандали

Помислете за рибарски сандали, изработени от преплетени кожени каишки - версията за възрастни на гумените сандали от детството. Дизайнерите са креативни с актуалния модел на това лято, което означава, че няма два идентични дизайна.

Игра на платформи

Не се плашете от този 90-тарски стил на високи обувки. Можете да се присъедините към тенденцията с всяка височина на платформата, която изберете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама