Тенденции при обувките за лято 2022


Тенденции при обувките за лято 2022
Снимка: iStock/Guliver

Докато се потапяме в модните трендове на лято 2022, трябва да отдадем почит и на тенденциите при летните обувки, които се разходиха по подиумите, а сега е ред да завземат улиците. Търсенето на сандали на платформи е нараснало с 48% само в сравнение с миналата година, но добавянето на обувка към гардероба ви не трябва да бъде с „временен срок на годност”. Затова ви препоръчваме да инвестирате в качествени материали, за да си гарантирате, че ще можете да се радвате на новите си придобивки и другия сезон. А ето и кои са тенденциите, които обещават да бъдат хит!

Сандали с каишки

Те са страхотни обувки за повод, съчетани с вечерни и коктейлни рокли, но това не е всичко! Сандалите с каишки могат да бъдат по-гъвкави, отколкото си мислите. Носенето им с дънки или пола ще добави елегантност към ежедневния ви летен гардероб.

Чехли с токчета

Освежете летния си арсенал от обувки с елегантните разновидности на „mules”. С широка гама от щампи, изработки и цветови комбинации на пазара, можете да съчетаете вашите чехли с всяко настроение.

Рибарски сандали

Помислете за рибарски сандали, изработени от преплетени кожени каишки - версията за възрастни на гумените сандали от детството. Дизайнерите са креативни с актуалния модел на това лято, което означава, че няма два идентични дизайна.

Игра на платформи

Не се плашете от този 90-тарски стил на високи обувки. Можете да се присъедините към тенденцията с всяка височина на платформата, която изберете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама
Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама