Тенденции при предпазните маски за есен/зима 2020


Тенденции при предпазните маски за есен/зима 2020
Снимка: Instagram

Маските за лице, освен безкрайно нужни в тези смутни времена, вече са по-актуални от почти всяка друга тенденция. За щастие, модните брандове разбират деликатния баланс между безопасност и стил, създавайки както достатъчно ефективни, така и добре изглеждащи модели. Тези 4 тенденции ще ви помогнат да сте защитени, но и да завършите аутфита си през новия сезон есен/зима.

Луи Вютон: Бедният мъж, който създаде перфектния куфар

1. Мъниста и камъчета

Ако има нещо, което научихме от пазаруването на маски за лице наскоро, то е, че има много шикозни опции. Има обаче една конкретна тенденция, която започна да се появява през пролетта на 2020 и вече е водеща – украсените маски. Разбира се, щампованите варианти също са страхотни, но пришитите камъчета, мъниста и цветя са съвсем друго ниво.

2. Животински щампи

Леопардовите, змийски и зеброви щампи изобщо не дават индикации скоро да си ръгват от модната сцена. Напротив, освен че са се настанили удобно върху палтата, чантите и обувките ни, те превзеха и предпазните маски за лице.

3. Верижки

Това не са синджирчетата за очила на баба ви. Те могат да бъдат с мъниста, дори с изписани имена и можете да ги местите върху всичките си любими маски за лице. А, честно казано, това е доста по-добър начин за съхранение от джоба на якето.

4. Копринени маски

Маските може да ни предпазват, но имат и своите негативи. Неслучайно в дерматологията се появи термина „маскне” – пъпки, които се получават следствие продължителното носене на маска. Копринените модели се грижат за кожата ни, като не предизвикват раздразнения.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама