Тенденциите на 2020: Бял чорапогащник


Тенденциите на 2020: Бял чорапогащник
Снимка: Getty/Guliver

Ако сте като нас, то белите чорапогащи със сигурност ще ви навяват много спомени от миналото. Дали те ще ви отведат обратно в детските години, когато майка ви ви е обличала за рожден ден, или към по-близкото минало около 2005-та година, когато стилът на „клюкарката“ Блеър Уолдорф беше хит. Затова се сещате, че когато видяхме на Седмиците на модата, че този аксесоар се завръща, бяхме с доста противоречиви чувства. Има ли как да го накараме да работи за нас? Всъщност, трябва да признаем, че моделите на всички дизайнери изглеждат невероятно, обути в „прилежни“ бели чорапогащи, затова решихме да почерпим още малко вдъхновение.

1. С нюд цветове

Ако сте перфекционистки и обичате да „изпипвате“ цялостната си визия, то белият чорапогащник ще ви помогне. Честно казано, идеята ни харесва доста повече от безцветните варианти с ликра.

2. С „френски“ аксесоари

Сещате се – барета, малко каре, туту пола. Гарантираме ви, че белият чорапогащник просто „заспива“ с вдъхновен от француозйките аутфит.

3. Парти рокли

Понякога се чудим какво да добавим и какво да махнем от парти визията си. Пробвайте нещо ново и дайте шанс на белия чорапогащник.

4. С деним

Кой да предположи, че класическият деним ще си отива толкова много с този тренд?

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама