Тенденциите на 2020: Mix&Match


Тенденциите на 2020: Mix&Match
Снимка: Instagram

Тенденциите постоянно се менят и понякога това, което ни се е виждало налудничаво и неприемливо, добива съвсем нов облик. Затова никога не трябва да казваме „Никога!”, особено що се отнася до мода. Днес ще ви запознаем с основите на един доста смел тренд, а именно Mix&Match или изкуството да съчетавате различни принтове, без да изглеждате като модно бедствие.

Няма нужда да казваме, че цветове се съчетават по-лесно от принтове. Затова за миг забравете онзи досаден глас, който ви казва „Не можеш да излезеш така!” и се съсредоточете върху цветовата гама. Нека формите и нюансите бъдат различни, но самата цветова схема да остане монохромна. Съчетавайки нюансите, а не щампите, ще създадете опорен баланс на тоалета.

4 ЧАНТИ, КОИТО ЩЕ НОСИМ ПРЕЗ ЛЯТО 2020

Разбира се, ако сте начинаещи в Mix&Match тренда, може би ще искате да пробвате нещо сигурно, като черно-бяло. Чудесно! Експериментирайте с геометрични принтове, точки и животински щампи.

Ситуацията с флоралните принтове е малко по-сложна, особено ако искате да съчетаете два такива. Препоръчваме ви да започнете по-отдалеч – флорален и геометричен правят наистина жестока комбинация.

Но ако все пак сте решили да вземете максимума от този сезон и искате да се пробвате със сложните щампи на цветя, то задължително те трябва да се различават по размер. Наличието на подобни вариации в мащабите на принтовете ще осигури на аутфита движение и структура.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама