4 чанти, които ще носим през лято 2020


4 чанти, които ще носим през лято 2020
Снимка: Instagram

За онези от вас, които не излизат на пазар за нова дизайнерска чанта всеки сезон, ще бъде страхотна новина, че тенденциите за лято 2020 включват някои акценти от предишни сезони, включително кръглите чанти, които от известно време са под светлината на прожекторите. Ето кои ще са най-актуалните модели през това лято.

ТЕНДЕНЦИИ ПРИ БАНСКИТЕ ЗА ЛЯТО 2020

1. Кръгли плетени чанти

Какъв по-добър аксесоар за съчетаване с любимите ни еспадрили от една плетена макси чанта? Този модел предлага широко поле за изява, а светлият им цвят ги прави перфектно допълнение за летния сезон!

2. В рустик стил

Любителките на естествени материали и рустик стил със сигурност ще се насладят на този тренд – слама и ратан, преплетени точно като кошница за пикник! Колекцията на Oscar de la Renta ни предложи и варианти с малко черно, което добавя изтънченост, а от Celine добавиха малко характер а ла френско момиче от 70-те.

3. Дръжки от бамбук

Miuccia Prada наложи бамбуковите дръжки през този сезон, като представи средни по размер опции за феновете на Miu Miu. Кожа, текстил и най-разнообразни форми – „тялото” няма значение, стига дръжката да е от бамбук.

4. Миниатюрни чанти

Мини чантичките могат да изпълняват функцията на портмонета и правят доста забележително модно изявление. Дори “fast fashion” марките не пропуснаха да включат тренда в последните си колекции.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама