Тенденциите на 2022: Ленен костюм


Тенденциите на 2022: Ленен костюм
Снимка: iStock/Guliver

Тенденциите на лято 2022 повеляват нов дрескод – такъв, който изисква повече финес от чино панталон, но много по-малко формалност от класическия костюм от преди пандемията. Благодарение на разхлаждащия и дишащ лен, както и на непринудената изтънченост, която носи със себе си, ленените костюми за този сезон ще бъдат стилното спасение на лятото.

Дизайнери като Chloé и Proenza се отличават с костюми със свежи кройки, обновени силуети и подгъви. В същото време достъпни опции от конфекциите също предлагат ленени костюми - истинска доза конкуренция за любимите ни флорални рокли. От смели модели в ярки цветове до земни неутрални нюанси, това са нашите фаворити, които заслужават място в гардероба.

Пастелен костюм

За пореден сезон пастелните тонове получават голямо „Да” от модния свят. Макар сините нюанси да са предпочитани за лято 2022, не пренебрегвайте лавандулата, нежното жълто и пастелното розово.

С елек

Костюмите се предлагат в различни форми и размери, като например елек, който безпроблемно се съчетава с блейзър през есента, но може да се носи и самостоятелно.

С пола

Женствен, но силен, лененият костюм с пола издига базовите модели на съвсем друго ниво. Завършете визията по-разчупено - с маратонки или с равни сандали.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама