Тенденциите на 2024: Къси панталони (ВИДЕО)


Тенденциите на 2024: Къси панталони (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Късите панталони са един от най-важните елементи, одобрени от Седмицата на модата в Париж, което повелява, че те ще се носят цяла пролет и лято. А ако съдим по социалните мрежи, то благодарение на необичайното топлото време в Европа, трендът вече се е завъртял из европейските столици!

Какво представляват късите панталони?

Разграничавайки се от облеклото за спорт и ежедневното облекло, късите панталони дават повече усещане за строгост и стил. Предлагат се в материи като коприна, полиамид, лен и креативна синтетика вместо по-небрежния памучен кепър, характерен за летните облекла.

Вижте още: Тенденциите на TikTok: Кокетка (СНИМКИ)

Подобно на дългите си братовчеди, късите панталони имат ципове и ръбове отпред и обикновено са малко по-широки. Това не са точно плисираните къси панталони от 80-те години, а алтернатива на късата права пола, като имат сходна привлекателност, но могат да бъдат оформени с блуза или сако, за да изглеждат професионално. Те варират от сравнително къси версии до по-дълги модели.

Как да носите къси панталони?

За да отдадем почит на стилните французойки, бихме заложили на чифт къси панталони, бяла риза, дизайнерски колан и изрязано сако. Съчетах дълги къси По-дългите къси панталони биха изглеждали забележително в мръсно бял нюанс, комбинирани със спортно яке, каквото видяхме на скорошното модно шоу на Miu Miu в Париж.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама