Топ 10: Най-добре облечените звезди на наградите Грами (СНИМКИ)


Топ 10: Най-добре облечените звезди на наградите Грами (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Най-големите музикални звезди се разходиха снощи по червения килим, постлан за 65-те годишни награди Грами, които се завърнаха в Лос Анджелис в Crypto.com Arena.

Без съмнение, по отношение на стила Грами се отличават от останалите награди. Холивудските знаменитости обичат да играят на сигурно по време на Оскарите и Златните глобуси, избирайки красиви рокли и стилни костюми, но това съвсем не важи за музикалните отличия.

Вижте още: Пореден рекорд: Тейлър Суифт с четвърто "Грами" за албум на годината

Изпълнителите, които присъстват на най-голямата музикална вечер в годината, рядко следват правила, като залагат на грандиозни и рисковани тоалети. Ето кои звезди се отличиха на тазгодишната церемония.

Тейлър Суифт

Като звездата, събрала най-много статуетки, Тейлър Суифт не изневери на финия си и елегантен стил, залагайки на красива рокля от Schiaparelli.

Дуа Липа

Дуа Липа зашемети всички модни критици в сребърна рокля, допълнена от няколко бижута на Tiffany & Co.

Ели Гулдинг

Номинираната Ели Гулдинг излезе на червения килим в прозрачна рокля на Zuhair Murad с детайли от дантела и пера.

Криси Тийгън

Съпругата на Джон Ледженд избра къса черна кадифена рокля на Alexandre Vauthier Couture с пола от роза.

София Ричи

Инфлуенсърът и модел София Ричи изглеждаше елегантно в дълга до земята рокля на Saint Laurent и прибрана назад коса.

Оливия Родриго

Оливия Родриго, която получи шест номинации за Грами, носеше елегантна винтидж рокля на Versace в кремав цвят с пайети и ярко червено червило.

Кайли Миноуг

Австралийската певица Кайли Миноуг, която спечели за най-добър поп денс запис, заложи на червена рокля на Dolce & Gabbana с корсет от сатенена дантела и бижута Martin Katz.

Майли Сайръс

Певицата направи смело появяване на червения килим в рокля на Maison Margiela, изработена изцяло от златни безопасни игли.

Парис Джексън

Дъщерята на покойната поп икона Майкъл Джексън носеше рокля на Celine с отворени рамене и изрязана талия. Но не само роклята ѝ привлече вниманието, а липсата на татуировки. Във видео, публикувано в социалните медии, се вижда как марката за красота Cover FX помага на модела, актриса и певица да прикрие своите над 80 татуировки.

Виктория Моне

Носителката на Грами приличаше на статуя в структурирана медна рокля тип русалка от Versace и огърлица Bulgari Serpenti.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама