Топ тенденция за есен 2023: Завръщането на пеплум (СНИМКИ)


Топ тенденция за есен 2023: Завръщането на пеплум (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Всеки, който се е интересувал от мода достатъчно дълго, знае, че тенденциите са циклични - нарастват в популярността си, след това рязко излизат от мода, преди да се върнат отново години по-късно. Но трябва да признаем, че дори ние бяхме изненадани от завръщането на топовете с пеплум!

Вижте още: След 4 години: Модното шоу на Victoria's Secret се завърна (СНИМКИ + ВИДЕО)

Пеплумът заема отделно място в паметта ни като силует от началото на 2010-те години и е трудно да си го представим без дръзкото деколте, тесните дънки и големия клъч. И въпреки че определено не планираме да пресъздадем този външен вид през 2023, не може да се отрече, че силуетите с пеплум са невероятно ласкателни в много отношения. Ето няколко идеи как да носите тенденцията през 2023 за свеж и модерен външен вид.

Тази година видяхме, че силно оклеветеното парче плат бавно се завръща в модната битка. На пролетните подиуми лейбъли като Givenchy, Dior и Prabal Gurung показаха нови стилове в по-твърди материи, което ги кара да се чувстват малко по-модерни, а не толкова романтични или плавни.

Тези нови пеплуми имат по-фин отблясък в сравнение със стиловете от 2010-те. Но все пак се превръщат във фокусна точка на всеки аутфит.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама