Трикове при носенето на „бъркотия от бижута”


Трикове при носенето на „бъркотия от бижута”
Снимка: iStock

Колкото и да обичаме пролетта и лятото, трябва да признаем, че есен/зима е истинската Мека на модата. Защото ни дава нови възможности за избор, разнообразие и наслояване. А един от най-актуалните трендове е именно наслояването на бижута или иначе казано „бъркотията” от гривни, пръстени и колиета. Изглежда лесно като детска игра, но ако не искате да изглеждате като гадателка, трябва да следвате някои прости правила.

1. Традиционно деколте + къси верижки

Ако носите жилетки с копчета или просто традиционни обли деколтета, използвайте колиета с различна дължина, но всички на около 20-25см или по-малко, за да образувате многостепенен ефект.

2. Поло + обици

Полото е перфектната възможност да останете елегантни, но с леко рок звучене. Сложете чифт халки на първите си дупки и след това преминете нататък с по-малки и фини халки или перли. В случай, че разполагаме само с по една дупка на ухо, намерете такива на клипс.

3. Овърсайз блейзър + дълги колиета

Трикът тук е да носите по-дълги висулки, които няма да се загубят под деколтето ви. Тази визия върви еднакво добре и с овърсайз блейзър и бяла тениска, и с голям, уютен пуловер.

4.Суичър + гривни

Добре, ще признаем, че не сме напълно готови да „пенсионираме” всичките си суичъри. Още повече, че има страхотни начини да вкараме новия тренд и в по-спортна визия, като Киара Ферани.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама