Уроци по наслояване: Тенденцията, която да пробвате тази зима (СНИМКИ)


Уроци по наслояване: Тенденцията, която да пробвате тази зима (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Надали има много жени, които биха определили зимата като "стилен сезон". Извън новогодишните и празничните визии, може да е истинско предизвикателство да организираме гардероба си, което означава, че редовно посягаме към едни и същи тъмни дънки и сиви кашмирени пуловери.

Има обаче един тренд, който е адски уютен, топъл и ни позволява да носим няколко артикула наведнъж. Направено правилно, „наслояването“ (бел.ред. layering) на фона на минусовите температури може да бъде майсторски клас по многофункционално обличане. Но как да се ориентирате в изкуството на наслояването? Ето най-важното, което трябва да знаете.

Вижте още: 4 модела ботуши, които ще са хит тази зима (СНИМКИ)

Основните елементи са задължителни

Няма лош момент да удвоите основните елементи в гардероба си – бели ризи в плавни пропорции, панталони с широки крачоли, спокоен блейзър, чифт маратонки с ретро дух.

„Зазимете“ вашите рокли

По-студеното време не означава, че трябва да приберете всичките си любими летни рокли – вместо това ги комбинирайте с други дрехи. Например, роклите с дълги ръкави и игрива плетена жилетка, наслоена отгоре, са идеални за студените дни. Запазете по-късите си роклички, като ги съчетаете с вталени панталони. 

Наслояване на ризи

Един добър начин да запазите визията си “9-17ч” достатъчна интересна е да преосмислите основните неща. Помислете за закопчаване на прибрана, slim-fit риза и добавяне на допълнителна риза, този път разкопчана, върху нея. Или пък елече тип пуловер.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама