Лятото на 2021 се очертава да е абстрактно за маникюра (СНИМКИ)


Лятото на 2021 се очертава да е абстрактно за маникюра (СНИМКИ)
Снимка: Салони Murphy

Изкуството върху ноктите ще попадне в графата с фини линии и абстрактни фигури през лятото на 2021. Предходната година подари на артистите време да преоткрият себе си като такива и днес тенденциите са по-женствени от всякога. И ако си мислите, че моделите са еднотипни, ето как Благовеста от Салони за красота Murphy ни предлага да ги разнообразим – с цвят.

Абстрактните линии направиха своя дебют в интернет пространството (и най-вече в Instagram) още през изминалата 2020 година, но през това лято разнообразието с цветове ни поднесе тенденцията в един много по-свеж вариант, така че всяка дама да избере колко искряща иска да бъде с иначе семплия дизайн.

Спомняте ли си времето, когато се налагаше да имате идеално прави линии по ноктите си? Забравете го. Водният ефект е тук във всички нюанси и определено ще остане за лятото, а може и за повече.

Многоцветният маникюр определено е супер актуален. Колкото цвята пожелаете, просто защото всеки един нокът трябва да е акцент. През последната една година хората започнаха все повече да мислят извън рамките на обикновеното и това оказва влияние и върху маникюра на дамите. А смелостта е толкова красива.

Минималистичните графики върху основа в естествения нюанс на нокътя е друга тенденция, която ще виждаме все по-често в маникюра на дамите през лятото. Независимо от цвета, нужна е една линия или случайно поставена точка, за да е завършена декорацията.

Всичко показано до момента е изключително семпло и нежно. Този дизайн обаче се отличава с декорациите си.

За още свежи предложения за вашите нокти посетете Салони за красота Murphy. Научете повече за тях ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съветите на Мърфи


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама