С тези бюти подаръци ще зарадвате всяка жена за Св. Валентин


С тези бюти подаръци ще зарадвате всяка жена за Св. Валентин
Снимка: iStock

Пo последни проучвания относно очакванията за подаръци към дамите спа процедурите в салон са на второ място след почивка за уикенда. Независимо дали отбелязвате празника на влюбените, или на виното, този период от годината носи със себе си любов и много емоции, които си струват усмивката на любимия човек след подготвена изненада.

Ние и нашите приятели от Салони Murphy решихме да улесним мъжете, като им предложим готов лист от специално избрани идеи за тяхната любима. Вижте и изберете това, което истински ще зарадва вашата дама!

Ритуал Chroma Absolu

Почти всяка жена се грижи за своя цвят на косата, независимо какъв е той. Сега е перфектният момент да й подарите специално време за нея в салона, където тя да се докосне до удоволствието на върховата красота. Това ще се случи с ритуал Chroma Absolu, който се грижи за интензивността на цвета, но и за здравия вид на косата след боядисване.

Може да научите повече за серията ТУК.

 

Пре-пилинг Терапия 4ever

С тази терапия в три основни стъпки всяка дама ще почувства кожата си освежена и хидратирана. Нещо повече – терапията може да се включи като подготовка преди друга процедура за максимално потапяне в грижата за себе си или да се направи като самостоятелна. Свети Валентин е понеделник, така че с тази процедура може да зарадвате любимата си дори и в обедната й почивка, за да се откъсне от забързаното ежедневие.

 

Ламиниране на мигли

"Очите никога не лъжат!". Всички го знаем. Подарете щастлив поглед, като запазите час за ламиниране на мигли на жената до вас. Това е процедура, която трайно извива миглите и улеснява всяка жена в ежедневния й грим.

 

Протоколът Metal Detox

Metal Detoх е професионална серия предназначена да неутрализира металите натрупани в косъма, които се съдържат във водата. Плод на 7 години разработка и множество проучвания, Metal Detox е вече при нас и преобразява косата. Подарете иновация! Ето и какви са ползите от тези продукти:

o Неутрализира и детоксикира металните частици.

o Хомогенизира оцветителите.

o Намалява накъсването с 87%.

o Прави косата интензивно блестяща.

o Предпазва при обезцветяване или боядисване.

o Устоява на измиване и излагане на ултравиолетови лъчи.

 

Маникюр или педикюр в комбинация със SPA грижа

Всяка дама се грижи за маникюра си, така че това е идеалният повод да й подарите такъв с добавена SPA грижа към процедурата, за да се погрижите за нея по специален начин! Може да го направите още сега като поръчате подаръчен ваучер от сайта на Салони Murphy.

 

Ваш ред е да изберете най-подходящия начин, с който да зарадвате любимата си! А професионалистите от Салони Murphy ще я накарат да заблести.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съветите на Мърфи


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама