Кейт Хъдсън: Обожавам тялото си, работя много за него

  • Кейт Хъдсън: Обожавам тялото си, работя много за него
    Дата:
Дата: 19.05.2016
Iwoman.bg

Кейт Хъдсън винаги е била модел за подражание, поне що се отнася до здравословен начин на живот. 37-годишната актриса, която може да се похвали с тяло на 18-годишно момиче, вече има зад гърба си издадена книга за медитация, вътрешен мир и здравословно хранене и собствена марка спортни облекла.

В интервю за спортното списание Shape Magazine, освен че позира в новата си колекция бански костюми, Кейт разкрива повече и за перфектните си форми.

„От 19-годишна съм заклет фен на пилатеса, защото ме кара да се чувствам изключително силна. В тази връзка, много хора ми правят комплименти за тялото, за външния вид като цяло. Аз наистина съм влюбена във формите си, харесвам всяка част от себе си, защото знам какви усилия съм положила, за да изглеждам по този начин. Старая се да тренирам 4-5 пъти седмично, но нямам специална програма, която следвам. Всеки път, когато дойде време за упражнения, се опитвам да се свържа със себе си, да разбера как се чувствам в момента и в зависимост от настроението ми, избирам какво ще правя...“

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.