Eat.Pray.Love yoga studio - новото място за любители на йогата


Eat.Pray.Love yoga studio - новото място за любители на йогата
Снимка: Константин Ангелов

Eat.Pray.Love yoga studio е най-новото йога студио в София. Като един малък зелен оазис ни кани да притихнем и да се отдадем на mindfulness или на силова йога практика преди работа, за да се подготвим за деня или след натоварен ден, за да се погрижим за себе си и да се приберем у дома заредени и с усмивка.

Определено може да го наречем Зеленото сърце на София, намиращо се на самия национален стадион "Васил Левски". Голямо и просторно, може ни най-голямото в София подходящо за над 50 човека, студиото ни очарова с интериора си и любимите високи тавани, характерни за архитектурата на стара София.

Освен класическа йога, йога за начинаещи, power yoga, йогалатес и танцови медитации студиото се грижи да постигаме Zen state of mind и предлагайки ни много събития, курсове и ателиета - работилници за изработка на соеви свещи, на козметични продукти и курсове при чуждестранни гост преподаватели по йога. Най-любима за след работа си ни остава Виняса и вино класът, който вторник вечер съчетава огнена тренировка и уютен кръг на споделяне с чаша вино от една бутикова българска изба Лозето estate.

Съвсем скоро пристига за двудневен workshop по Акро йога директно от слънчева Гърция Тео Кофидис, а след ноември очаквайте още изненади.

До края на месец октомври студиото подарява на всеки свой нов посетител безплатна първа практика, а ние отиваме да си изберем нов екип защото довечера сме на йога!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама