Съветите на Клои Кардашиян за добра форма


Съветите на Клои Кардашиян за добра форма

Клои Кардашиян е умна, самоуверена и силна. В края на краищата, тя ходи с грим във фитнеса, освен това е бизнесдама с две шоупрограми, лайфстайл приложение и издадена книга. Да не говорим, че е преодоляла много подигравки за външния си вид, когато са я наричали “онази, дебелата”. Ето нейните съвети за това как да сме силни, здрави и щастливи.

Нека здравето бъде вашият приоритет, а не дупето

"Когато Ламар и аз скъсахме през 2013, не знаех как да се справя с емоциите си. Препоръчваха ми терапия. Но вместо това започнах да посещавам кварталната фитнес зала. В резултат започнах да топя килограми. Щом осъзнах това, започнах да тренирам сериозно и редовно. Това, което научих от треньора си е, че за да си мотивиран, трябва да откриеш и да правиш това, което обичаш. Намерете комбинацията от упражнения, която е най-добра за вас."

Изглеждайте добре

"Когато си купя нов екип, нямам търпение да отида в залата на следващия ден. И когато изглеждам добре, съм мотивирана да направя още няколко допълнителни клека или подскока. Само защото сте в залата, няма нужда да изглеждате като повлекана. Освен това нося и големи обици, с тях се чувствам някак по-облечена и по-сигурна. Хората ми се смеят, но какво от това? Нося и грим в залата – тониран крем, спирала, черешов балсам за устни, молив на веждите. Ако се чувствам по-добре с малко цвят на устните и спирала, какво ме интересува мнението на другите?"

Изгорете лошото настроение

"Когато Ламар беше в болницата, престанах да правя единственото нещо, от което истински се нуждаех: упражненията. Всъщност, тренировките отнемат цялата ми тревожност, когато съм стресирана и напрегната. Сега отново започнах да тренирам по 3 пъти седмично и да си възвръщам този навик. Ако нямам време да стигна до залата, използвам пътечката за бягане, която имам вкъщи, тя изчиства съзнанието ми от глупости и ме зарежда с добро настроение."

Мислете, преди да ядете

"Редовните тренировки се отразяват и на диетата ми. За мен има значение с какво гориво зареждам тялото си. Установила съм, че когато съм тренирала сутринта, по-внимателно подбирам храната си през деня. Най-голямата ми грешка е, че когато съм много заета, пропускам закуската и в крайна сметка прегладнявам и се освинвам с фаст фууд. Затова винаги държа енергийни блокчета в колата си. Принципно съм човек на навика, затова се придържам към едни и същи храни: банан и бадемово масло за закуска, протеинов шейк след тренировка, китайска пилешка салата за обяд, зеленчуци на пара и пилешко за вечеря. Отказах млечните продукти и това тотално промени тялото ми, но ми е трудно, понеже обичам сирене.”

Обичайте формите си

"Обичам тялото си, защото съм работила за всяка негова извивка. Трудила съм се здраво в залата, за да го постигна. Но го харесвах и преди това, когато бях по-закръглена. Винаги съм се чувствала комфортно в кожата си. Дори когато другите са ме смятали за дебела, аз не се виждах по този начин. Не съм се покривала с широки роби, а носех и тогава рокли по тялото. Днес се гордея с тялото, което имам, извивките му и силата му, защото съм положила много труд за него."

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама