Тайната за перфектната фигура на Кейли Коуко


Тайната за перфектната фигура на Кейли Коуко
Снимка: Getty Images/Guliver

Кейли Коуко, звездата от "Теория за Големия взрив”, определено е любимка на много хора. И как няма да е, като освен, че е много талантлива актриса, тя е изключително красива жена. Изглежда много добре и има перфектна фигура.

Нейният личен треньор разказва за това как протичат тренировките на звездата, какъв е нейният режим, любимите упражнения и още интересни неща.  

Разкажете ни за тренировките с Кейли. Как протичат?

Джордж Кинг (GK): Ние с Кейли тренираме 3 пъти седмично, като тренировката ни продължава час и половина. Най-много внимание красавицата обръща на корема, ръцете и задните части, затова и упражненията ни са насочени към тези зони. Рядко по време на тренировка обръщаме внимание само на една част от тялото. Как протича тренировката ни... Обикновено Кейли прави 10 лицеви опори, 30 коремни преси, както и 15 повторения на скокове от клекнало положение. Повтаряме упражненията по 3 пъти, тогава Кейли може да си почине около 2 минути и отново се залавяме за работа. Тя е много изпълнителна и има силна воля. Затова и изглежда толкова добре.

Кое е любимото упражнение на Кейли?

Кейли обича упражненията за корем. Като тренировката съвсем не се ограничава до познатите коремни преси. Някои от любимите й упражнения са клекове, скокове с топка, както и упражнения с гирички. Всяко от тези упражнения се концентрира върху коремната част, но се включат няколко други части на тялото, за да допринесе допълнително за изгарянето на мазнините.

Има ли някакъв специален хранителен режим?

Кейли не е голям фен нито на диетите, нито на хранителните режими. Тя не обича да се храни по някакъв график или план, но все пак съм й казал, че трябва да подбира менюто си. За поддържане на перфектна фигура трябва да се избягват някои храни, съдържащи въглехидрати, като бял ориз, бял хляб и картофи. За вечеря Кейли консумира много леки храни и по-точно само зелени зеленчуци.  Знаете, че последната храна за деня трябва да е най-леката и ниско калорична.

Кейли определено изглежда фантастично. Какви са най-големите физически и психически промени, които видяхте в нея от първия път, когато започнахте да тренирате заедно до сега? 

О, има наистина чудесни резултати и големи положителни промени в Кейли. Първо, когато започнахме да тренираме заедно, тя мразеше упражненията, да я накарам да тренира беше наистина нелека задача. Като малко тя е яздела коне, това е едно от любимите й занимания, но работата в залата беше наистина истински ад за нея. Е, с времето Кейли разбра, че тренировките всъщност са много полезни и приятни.  Така че бих казал, че днес тя вече не ги мрази толкова много. Аз се опитвам да променям програмата ни всеки път, за да я направя по-приятна за Кейли. Тя все още язди коне и практикува йога. Това е едно чудесно допълнение към нашите тренировки. Ето защо красавицата изглежда много по-добре, отколкото пред пет години.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама