Баба Ванга лекувала тази тежка болест с ябълка със забити пирони


Баба Ванга лекувала тази тежка болест с ябълка със забити пирони
Снимка: Istock

Баба Ванга, която е всепризнат световен феномен, освен че е виждала в миналото и бъдещето, е оставила приживе стотици народни лекове, с които да се церят редица тежки заболявания.

Анемията е едно от кръвните заболявания, които стават все по-често срещани сред хората в различни форми. От леки отклонения в кръвната картина, които могат да се коригират с подходящ хранителен режим, до по-тежки, за които е необходимо медикаментозно лечение. 

Вижте още: За бременни: С тази отвара ще забравите за гаденето

Самата думата "анемия: идва от гръцката дума Ἀναιμία, която означава "без кръв", още "малокръвие" и "безкръвие".

Това е състояние на организма, при което количеството на хемоглобина и на червените кръвни клетки (еритроцитите) в кръвта силно намалява. Така кръвта губи способността си да снабдява тъкани и органи с кислород.

Един от природните начини да се справим с анeмията и умората, завещан от петричката пророчица, изглежда на пръв поглед доста странен, но ако го направите, ще заредите тялото си с така необходимото му желязо в кръвта.

За целта ви е необходима една средно голяма и кисела ябълка и 12 нови пирона. 

Вижте още: С тази натурална рецепта на проф. Чирков ще пречистите лимфата и кръвта

Почистете пироните хубаво със спирт, след което ги заковете в ябълката, оставете ги да престоят така едно денонощие на стайна температура. След като минат 24 часа, ги отстранете и изяжте ябълката. Трeтираната по този начин плодът ви дава нeобходимото количeство жeлязо в кръвта. Това се дължи на факта, че пeктинът и соковeтe на ябълката успяват да разградят молeкули жeлязо, които слeд това приeмамe заeдно с вкусния плод.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Здраве


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама