Излиза новата любовна история "Мечтатели" на Никълъс Спаркс


Излиза новата любовна история "Мечтатели" на Никълъс Спаркс
Снимка: Ера

Колби Милс е предопределен за бляскава музикална кариера... докато разтърсваща трагедия не секва стремежите му. Сега той е начело на семейна ферма в Северна Каролина и понякога свири в бар, за да избяга от рутината.

Когато вижда Морган Лий, светът му изведнъж се преобръща. Съдбовната среща кара Колби да се замисли дали отговорността, с която се е нагърбил, трябва да управлява живота му завинаги.

Морган е дъщеря на заможни лекари, завършила престижен музикален колеж с амбицията да се премести в Нашвил и да се превърне в звезда. Колби и Морган се допълват в романтичен и музикален аспект както дори не са си мечтали.

Бевърли е на съвсем друг вид емоционално пътуване. Тя бяга от съпруг насилник и се опитва да създаде нов живот за сина си. Парите ѝ свършват, а опасността сякаш дебне иззад всеки ъгъл. Бевърли взима отчаяно решение, което ще постави под съмнение всичко, в което някога е вярвала.

Съдбата ще събере тримата в мрежа от променящи живота връзки... карайки всеки да се чуди дали мечтата за по-добър живот може някога да пребори тежестта на миналото.

 Хроникьорът на човешката душа Никълъс Спаркс е ненадминат в умението си да разказва необикновените истории на обикновените хора. Той е автор на световни бестселъри, между които "Нощи в Роданте", "С дъх на канела", "Последна песен" и много други. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Книги


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама