02.02.2022 – ден на мощен енергиен удар


02.02.2022 – ден на мощен енергиен удар
Снимка: iStock

Този ден за мнозина ще бъде добро начало в работата им. Вашите предложения и проекти ще получат одобрение и похвала от висшето ръководство. Ако сте предприемач, датата е подходяща за реализирането на вашите бизнес идеи.

Универсално за деня: Петте двойки в датата дават 10, което се редуцира до 1. Невероятно удачен ден за ново начало, винаги когато универсалното число на деня е 1, се приветстват новите начинания.

Двойките в датата: Според Питагор числото 2 символизира енергията, а 2 присъства пет пъти в днешната дата. Двойката обича фактите, те ще са от голямо значение днес, благодарение на тях ще може да решите всеки проблем. Миролюбието, стремежът към хармония и баланс са най-силните страни на двойката. Всички наши активни действия ще трябва да са насочени в тази посока, в противен случай това число ще прояви негативната си страна, което може да доведе до загуби във всички сфери на живота.

Нулите в датата: Нулата крие свещената тайна за духовния корен на материалната природа. Представлявайки по своята същност анти число, нулата въпреки това е първа в числовата серия. Този ред показва скрития потенциал на създаване на всички последващи обекти и явления.

Според нумеролозите нулата отразява универсалните енергии, хармонията, изначалната природа, пълнотата, вечният закон, истината, а в негативен аспект свързват нулата с понятията пустота, хаос, лъжи, несъществуване, мистерия и смърт.

Появата на 0 в датата винаги показва наличието на вътрешни възможности и сили. Но за да се разгърне съществуващия потенциал, е необходимо да се положат усилия и да се направи информиран избор между Светлината и Тъмнината. Енергията на безкрайната бездна, дебнеща от нулата, може да създаде или унищожи в зависимост от посоката на човешките желания.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама