Какъв ще е бракът ви според разликата във възрастта


Какъв ще е бракът ви според разликата във възрастта
Снимка: iStock

Според астрологията на Авестан, разликата във възрастта е основен фактор за успешен брак.

0 години – може да се ожените, но ще живеете без промени – цял живот в една къща, на едно работно място. 90% от браковете с такава разлика оцеляват. В такъв съюз може да няма много страст, но другарските чувства са силни.

1 година – добрите делови и бизнес отношения, които могат да станат основа за отлично финансово положение в брака. Благоприятни са браковете по сметка, които са с такава възрастова разлика.

2 години – в основата на този брак е духовността и принципите. Влюбеността, като правило, не е много продължителна. Такива бракове са екзотични: без деца, без живот, но душата пее!

3 години – не е най-добрата разлика за брак. Партньорите в този брак постоянно се състезават и си съперничат. Единият от съпрузите винаги ще бъде изправен пред изпитания и известно изкушение.

4 години – брак, в основата на който е приятелството, взаимопомощта, разбирателството.

5, 10, 15, 20 години – сключва се чрез кармична връзка. Този брак е най-трайният. Двамата в двойката се държат един за друг и се водят един друг през живота. Такива отношения не са лесни. По-лесно за по-младия партньор, той има по-малко проблеми. Възрастният ще помогне при избора на посока в живота, нужен е духовен растеж и пълно освобождение от всички страхове и комплекси.

6 или 9 години – семейният живот ще е пълен с адреналин. В семейството ви ще има постоянно недоразумения, кавги, борби.

7 или 14 години – съюз, който се състои от много тайни, без компромиси. Брачните отношения ще страдат от намесата на външни хора в тях.

8 години – щастлив брак. Партньорите винаги се опитват да бъдат заедно, привързани са един към друг. В отношенията им няма емоционални възходи и падения, което дава стабилност.

11 години – постоянна война на лидери и критика. Партньорите винаги остават недоволни един от друг. От време на време имат желание да започнат всичко от нулата.

12 години – непостоянство. Пълната липса на взаимопомощ.

13 години – може да има два вида развитие - или прогресивно или избледняващо. Тук отношенията на партньорите се основават на големи компромиси, разбиране, отстъпки дори, които и двамата правят в свой ущърб. Такъв съюз понякога се нарича трагичен. Ако сте уверени в себе си и половинката си, ако имате смелостта ще се справите с всички препятствия. Препоръчва в такъв брак партньорите да се стремят към духовно израстване и да не спират да опознават себе си и партньора си.

15 години– брак завинаги. Той е много издръжлив и неразрушим. Но има един момент в този брак - те или си помагат взаимно да се реализират, или всичко се случва обратното. Този съюз не е случаен, партньорите имат определени задължения един към друг, които трябва да бъдат погасени. Кармата защитава такъв съюз.

16 години– връзката "ученик-учител". Това е тясна връзка и пълно допълване помежду им. Ще бъде благоприятно и за двамата, ако активно се стремят към развитие, помагат си и се опитват да се разбират през цялото време.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама