11.11.2023: Космическият портал се отваря, време за манифестация


11.11.2023: Космическият портал се отваря, време за манифестация
Снимка: Istock

Пожелайте си нещо, защото най-щастливият ден в годината най-накрая е тук! Ако сте чакали идеалното време да се свържете с Вселената и да промените парадигмата, тази събота, 11.11.2023, е вашият шанс.

Тази година порталът 11/11 е изключително специален благодарение на нумерологията. Събирането на датата 11/11/2023: 1 + 1 + 1 + 1 + 2 + 0 + 2 + 3 = 11 води до това, което е известно като тройна 11-ка.

Това е рядък и мощен енергиен портал, който променя вашата реалност, създавайки пространство за нови възможности. Навлизате в един от най-влиятелните периоди от живота си. Това, което кажете и визуализирате през следващите няколко дни, ще даде тон за останалата част от годината ви. Енергията на портала 11/11 ще ви помогне да станете по-осъзнати и свързани с вътрешното си същество, което ще ви позволи да се възползвате от духовния си потенциал.

Вижте още: 4 закона на Вселената, които ще променят живота ви

Какво представлява порталът 11/11 в астрологията?

Порталът 11/11 е ежегодно събитие, което се случва на 11 ноември, когато денят и месецът от календара се подравняват в цифрова хармония. Тази космическа врата е символ на духовното израстване и има силата да ви свърже с вашата божествена същност. Тази година порталът 11/11 се отваря само няколко дни преди драматично новолуние в Скорпион, което ви предизвиква да се изправите срещу страховете си. Вашето съзнание се разширява, позволявайки ви да видите отвъд илюзиите на физическия свят.

Как да манифестирате по време на портала?

От сега до края на месеца Космосът създава благоприятна енергия за вас, за да хармонизирате сърцето с ума си, като ви дава две седмици да се насладите на ползите. Но ако искате да извлечете максимума, изпълнете своя ритуал на 11.11.2023 г. в 11:11. Това е идеалният ден да изясните какво искате и да го заявите смело. Помислете какъв живот искате. След като имате ясна представа, можете да използвате един от ритуалите за проявление, за да го превърнете в реалност.

Чрез писане

Писането е мощен инструмент за проявление, който използва Закона за привличането, за да препрограмира вашето подсъзнание и да алхимира вашите мечти. Този ритуал е лесен за изпълнение и изисква само химикал, хартия и въображение. Започнете с бърза медитация, за да почистите полето на аурата си и да центрирате вибрациите си, преди да започнете. След това настройте настроението с тамян, свещи, кристали и музика. След като сте готови, отворете дневника си и започнете да пишете вашето проявление в сегашно време. Изразете своите прояви като „Аз съм...“ или „Имам...“

Вижте още: Всичко, което трябва да знаете за прекадяването с тамян у дома

Чрез шепот

Думите притежават огромна сила, а методът на шепота е популярна техника за проявление за привличане на вниманието на Вселената. Идеята е да шепнете своите желания и мечти през целия ден, което може да помогне да изпратиш съобщенията си в света, за да започне да се оформя. За да изпълните метода с шепот, затворете очи и се отпуснете в спокойно пространство. След това трябва да визуализирате себе си във всяка ситуация или обстоятелство, което се надявате да проявите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама