5 знака от Вселената, че не следвате истинския си път


5 знака от Вселената, че не следвате истинския си път
Снимка: iStock

Всички искаме да знаем каква е нашата мисия на земята. Но как да разберем кога сме се отклонили от истинския път, по който трябва да вървим? Всеки от нас се ражда със собствените си таланти, дарби и силни страни – уникални енергии, които търсят проявление. Това, което е правилно за един човек, е грешно за друг. И така, кои са знаците, които ни подсещат, че сме се отклонили от пътя си...

КАК САМИ ДА СИ ГЛЕДАТЕ НА БОБ

1. Вие сте „-холик”

Пиете ли твърде много, ядете ли прекалено, може би дори сте пристрастени към пазаруването или работата си? Когато животът е извън баланс, той провокира най-голямата ни слабост. Ако правите нещо твърде редовно, тогава знаете, че сте излезли пътя.

Работохолизмът е страхотно извинение за повечето от нас - можем да си кажем, че трябва да стигнем до някъде, но всъщност сме твърде заети, за да забележим истинските проблеми.

2. Нищо не върви по план

Това е странно нещо в живота, но когато вървите в правилната посока, винаги получавате „зелена светлина”. Всичко върви гладко и животът изглежда толкова лесен.

Но когато не следвате мисията си, дори малките неща се объркват – губите ключовете си, чупите телефона си и т.н.

3. Боледувате често

Тялото ни е продължение на нашите мисли, особено на подсъзнателните такива. Ако се разболявате твърде често, вътрешното ви Аз се опитва да ви каже, че сте изгубили пътя си. Това е един от последните признаци, така че се опитайте да видите грешките си.

4. Къщата ви е твърде подредена

Или пък твърде претрупана. Така или иначе баланс липсва. Крайностите са изключително лош знак. Огледай се наоколо. Какво ви казва вашият апартамент?

5. Чувствате се прекалено комфортно

Зоните на комфорт не винаги са приятни места, те са просто познати. Вашата зона на комфорт може да е работата, която ви плаща сметките; може да е връзка, която не води до никъде, но е твърде безопасна; може да е физическо място, което няма да напуснете заради семейството си, въпреки че мечтите ви няма да се сбъднат там.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама