6 знака от съдбата, които предвещават щастие


6 знака от съдбата, които предвещават щастие
Снимка: iStock/Guliver

Повечето хора, навлизайки във важен период от живота си, се вглеждат внимателно в знаците на съдбата. Те се надяват, че така ще могат да получат отговор на важен въпрос за тях въпрос, който да им помогне за вземане на сериозно решение. Как обаче да различим знаците свише от дребните съвпадения? На кои „сигнали“ си заслужава да обърнем внимание и на кои не? Ето няколко сигурни признака, които предвещават, че скоро ви очаква голямо щастие.

Сърбеж на лявото ухо

Звучи невероятно и дори по детски смешно, но това е добра поличба! Независимо дали вярвате в това, или не, засърби ли ви лявото ухо, бъдете сигурни, че късметът няма да ви подмине. Най-важното е да знаете, че сполуката зависи много от вашата положителна нагласа. Ако приемете съдбовния знак присърце, всичко ще се случи точно така, както сте го поискали. Необходимо е само да се настроите правилно и да изчакате реалността да се промени към по-добро!

ЕТО КАКЪВ ЧОВЕК СТЕ, АКО СЕ СЪБУЖДАТЕ ПРЕЗ НОЩТА

Среща или съобщение от човек, с когото не сте общували дълго време

Ако случайно срещнете на улицата приятел от детството, с когото напълно сте загубили връзка, това също е важен сигнал от Вселената. Както се казва - няма случайни неща. Очаквайте скоро в живота ви да настъпи много благоприятен период.

Бездомно животно ви следва на улицата

Ако вървите по улицата и видите, че бездомно куче или котка ви следва по петите, това означава, че животинката усеща вашата положителна енергия. Можете да бъдете сигурни, че щастието е наблизо и няма да ви подмине!

Дребни сполуки в ежедневието

Можете лесно да избегнете всички задръствания или да намерите като по чудо свободно място на претъпкан паркинг? Това са все добри знаци, защото показват че сте човек, който успява лесно да получи от живота си това, което иска. Щом ви е провървяло в дребните неща, със сигурност притежавате потенциал да постигнете и много повече. Само си поставете правилните цели и вярвайте в щастливата си звезда. Вселената скоро ще ви изпрати всичко, за което сте мечтали.

Дрехи, облечени наопаки

Често ли ви се случва да се облечете сутрин за работа и да забележите, че сте сложили някоя дреха наопаки? Дори и в момента да се ядосате, че ще трябва да я свалите и облечете отново, това е един от начините, по които съдбата се опитва да ви даде сигнал за приближаващото щастие. Помислете дали не пропускате нещо – може би офертата за работа, която си мислите да отхвърлите, е по-добра, отколкото ви се струва на пръв поглед? Дали зад предложението на любимия човек, който вчера ви е раздразнил с увещанията си да се преместите в друг град, всъщност не се крие възможност да промените живота си към по-добро? Всеки път, когато по случайност облечете дреха от обратната страна, приемайте това като леко „подръпване“ от страна на съдбата – напомняне да не пропуснете добрите си шансове.

Съвпадение на числа

Всички случайни съвпадения на еднакви числа може да представляват вибрационна енергия. Ако постоянно виждате такива на билбордове или всякакъв друг вид информационни табла, номера на автомобили, часовници или телефонни номера, това е много добър знак. Той означава, че в този момент вашата интуиция е невероятно изострена и вашите вибрации много бързо достигат до Вселената. Възползвайте се на всяка цена!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама