Число на желанието на сърцето 5 – значение


Число на желанието на сърцето 5 – значение
Снимка: iStock

В нумерологията число на желанието на сърцето разкрива нашата индивидуалност, вътрешния ни стремеж, личните ни симпатии и антипатии, житейската ни позиция, принципите, които отстояваме, и целите, които си поставяме.

По правило, ЧЖС се определя като се съберат числовите стойности на всички ГЛАСНИ БУКВИ в трите си имена по рождение.

ВИЖТЕ КАК ДА ПРЕСМЕТНЕТЕ СВОЕТО ЧИСЛО ТУК!

Ако числото на желанието на сърцето ви е 5:

Вие сте пълни с ентусиазъм и се интересувате живо от всичко. Бохемският характер и независимият светоглед са в основата на вашите нестандартни религиозни, социални и политически възгледи. Обичате всичко неочаквано, оригинално, нестандартно – особено в любовта.

Много често вашата нетърпеливост и упорство е в основата на социалните ви конфликти. Свободата, към която се стремите, не означава да пренебрегвате обществените норми. Използвайте изобретателността си, за да дарявате радост на хората, които обичате.

Следвате уверено собствените идеали и се стремите да живеете пълноценно. Това не ви пречи да сте добронамерени и внимателни към останалите. Бързо ви омръзва рутината, не само в работата, но и в любовта. Силно ви потиска необходимостта да се занимавате с едно и също или да живеете “закотвени” на постоянно място. Тогава се заражда чувството за неудовлетвореност, която ви провокира да действате импулсивно и понякога неразумно. Създали сте си навика да се занимавате с няколко неща наведнъж и този начин се разпилявате излишно.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама